Restaurant

Feestdagen suggestiemenu's​

 

Bij allergieën kunnen aanpassingen worden besproken.

De samenstelling van de gerechten kan wijzigen!

Suggestiemenu

-- Hapjes--

-- Voorgerechten --

Sint-Jacobsvrucht

Knolselder - Witloof - Tête du Moine

en

Gelakt buikspek

Wintersalade - Boschampignons - Brioche

-- Hoofdgerechten--


Noordzeevis

Zoete aardappelgratin - Pompoen - Kruidenkorst​

of

Filet van everzwijn

Rode biet - Gratin - Broccoli​ - Kruidenkorst

-- Desserten--


Kaasbordje

Geselecteerd door Kaasaffineurs Van Tricht.​

en

Chocolade

Praliné - Karamel - Peer

Menu: €80 p.p.

All-in: €125 p.p.

Glas champagne, wijnen, water, koffie​

 

Enkel mogelijk per tafel

Kaas als supplement

Suggestiemenu groepen

Van 25 december tot 30 januari

-- Voorgerechten --

Kroketje van fazant

Wintersalade

en/of

Bisque van kreeft en langoustine
Bieslook - Room

-- Hoofdgerechten--


Stoofpotje van Noordzeevis

Witloof - Garnaal - Prei​

of

Stoofpotje van everzwijn

Knolselder - Pompoen - Champignon ​

-- Desserten--


Kaasbordje

Geselecteerd door Kaasaffineurs Van Tricht.​

 

en

 

Chocolade

Praliné - Karamel - Peer

Menu: €60 / €70

Aangepaste wijnen: €23 / €30

Of wijnen per fles